O Nas.

Računovodski servis Irena Rajšp s.p. je družinsko podjetje, ki je na trgu prisotno že več kot 15 let. Zavedamo se, da je računovodski servis ključen partner pri uspehu posameznikov in podjetij vseh velikosti, zato svojim strankam nudimo storitve najvišje kakovosti. S ponosom se lahko pohvalimo z obsežno bazo strank, ki trenutno obsega več kot 120 podjetij vseh velikosti, nekatere pa na poslovni poti spremljamo že več kot 10 let. V želji, da obstoječim in potencialnim partnerjem omogočimo dolgoročno in stabilno rast, med naše vrednote štejemo:

Strokovnost in natančnost
Strokovnost in profesionalnost naših zaposlenih je temelj našega poslovanja. Strankam nudimo kvalitetne storitve v skladu z najnovejšimi standardi, podkrepljene z dolgoletnim izkušnjami. Sodelujemo z priznanimi zunanjimi svetovalci, ki nam pomagajo rešiti tudi najbolj zahtevne probleme.

Zanesljivost
Na poti do uspeha, za svoje stranke predstavljamo partnerja na katerega se lahko zanesejo in mu zaupajo, tudi v najtežjih časih. Prepričani smo, da lahko skupaj zagotovimo uspešno poslovanje in dolgoročno rast ter prebrodimo krize in ovire.

Prilagodljivost in ažurnost
Zavedamo se, da dinamična narava poslovnega okolja od naših strank zahteva veliko število raznolikih storitev in čim krajšem času. Skupaj s tesnim sodelovanjem in utečenim načinom dela, vam zagotovimo hitre in prilagodljive računovodske in knjigovodske storitve ter poslovno in davčno svetovanje.

Modernost
Za računovodenje uporabljamo program najmodernejše programe Hermes 3.0 družbe Hermes2 d.o.o. iz Krškega in spletni računovodski program miniMAX družbe SAOP iz Šempetra pri Novi gorici.

V kolikor vas zanima sodelovanje nas kontaktirajte preko e-maila ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na morebitna vprašanja.


Računovodski servis Irena Rajšp s.p. – Naše znanje za vaš uspeh!

Reference
Ponosni smo, da nam zaupa že več kot 120 podjetij, raznolikih dejavnosti in velikosti.

BK Dental d.o.o.

Gostišče Sobočan

Premium Marketing d.o.o.

Rijomont d.o.o

Franz Krainer d.o.o.

Čips d.o.o.

Pogonska tehnika FRAS Franc s.p.

Korleone d.o.o.

Padrino d.o.o.

SAS ELEKTRO d.o.o.

DG-Finance d.o.o.

Bio energija d.o.o.

TAB mont d.o.o.

Priprava hrane, Marjan Kaisersberger s.p.

Frizerski studio, Brigita Novak s.p.

Close Menu
 
Meni